Administrateur – Joof Media – Nijkerk

JobID=8.0.07

Voor een groot familiebedrijf in Nijkerkzoeken wij een technische administratief medewerker. Jewerkzaamheden zullen heel divers zijn. Dit zal zowel gaan omtechnische klantenservice zoals het inkopen van spare parts bijleveranciers als het administratief verwerken vanorders.

wat bieden wijjou

• Salaris o.b.v.ervaring en opleiding
  • Tijdelijk met uitzicht opvast
  • Nijkerk
  • Werken in eengezellig team

wie benjij

Als technische medewerkerzorg je voor de afhandeling van orders en offertes van spare parts.Dit wordt op een snelle en correct manier afgehandeld waarbijklanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Verder zijn technischegeoriënteerde klantvragen voor jou niet onbekend en heb jetechnische kennis van baggermaterieel producten die je gaat inkopenen verkopen. Daarnaast ben je iemand die graag in teamverband werkten ben je een echte bezige bij.

• Jehebt minimaal een afgeronde MBOopleiding;
  • Technische kennis is eenmust!;
  • Je bent communicatief sterk, betrokken,klantgericht en service verlenend;
  • Je hebtervaring in het werken met eenERP-systeem;
  • Affiniteit met de metaalbranche /maritieme industrie is eenpré

wat ga jedoen

De werkzaamheden zijn ergdivers. Je bent bezig met het opstellen van offertes en verwerkt jeadministratief alle orders. Verder ga je producten inkopen enverkopen en bezit je over een goede portie technischekennis.

• Het opstellen vanoffertes;
  • Het inkopen van spare parts bijleveranciers;
  • Het administratief verwerken vanorders;
  • De logistieke afspraken maken m.b.t.verzending van goederen;
  • Technische producteninkopen en verkopen.

waar ga jewerken

Je gaat werken voor eeninternationaal bedrijf, maar wat nog een echt familiebedrijf isgebleven. Je standplaats zou zijn in Nijkerk.

Bij de opdrachtgever staat waardering en
eeninspirerende omgeving centraal.

Heb je nog meervragen over de vacature? Stel ze gerust via telefoon, mail of stuureen Whatsapp bericht!, dan geven we wat meer toelichting.

Heb je interesse, solliciteer en dan nemen wijtelefonisch contact met je op om de mogelijkheden tebespreken.

Uiteraard staat deze vacature open vooriedereen die zich hierin herkent.