Chauffeur winkeldistributie (CE) – Synergie – Nijkerk

JobID=5.0.11

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselde functie als vrachtwagenchauffeur? Kom werken bij onze klant vanuit de locatie Nijkerk waardoor jij ervoor zorgt dat vele huishoudens hun boodschappen kunnen doen!
Wat ga je doen?
Als vrachtwagenchauffeur winkeldistributie ben je verantwoordelijk voor de (gekoelde) vracht die je vervoert vanaf het distributiecentrum in Nijkerk naar de supermarkten. Jij vervoert alles wat er maar te vinden in in de  supermarkt, van verse groenten en fruit, diverse kruiden tot dat frisse drankje. Uiteraard zorg je ervoor dat de producten heelhuids aankomen op de plaats van bestemming. Bij het filiaal los je de rolcontainers en neem je de retouren mee. Voor de eerste rit wordt jouw vrachtwagen geladen of laad je samen met personeel van het warehouse. Na jouw controle kun je starten met jouw rit naar de eerste klant. Per rit wordt voor ongeveer één tot drie winkels geladen. Je rijdt ongeveer 2 tot 3 van deze ritten per dag.  
Wat wij jou bieden: 

Een salaris conform de TLN CAO in schaal D;

Pensioenregeling

Overuren toeslag

Je krijgt van onze opdrachtgever en onze klanten de waardering die je verdient.

Dit tonen ze door een goede begeleiding tijdens het inwerktraject, het bieden van interne opleidingen en de mogelijkheid op een vaste aanstelling op termijn. Daarnaast kun je ook nog sparen voor werkkleding, punten voor je code 95 en kun je korting aanvragen voor je zorg- en schadeverzekering.  
 

Lees hier meer…