Consulent wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) – Meyra Holding BV – Nijkerk

JobID=6.0.07

Meyra Holding BV zoekt een Regio AdviseurWMO te HBO geplaatst op 04-05-2021

Voor Meyra Retail& Services zijn wij op zoek naar een enthousiastekandidaat voor de dynamische functie van:

Regio AdviseurWMO

Bedrijfsprofiel:
Meyrais al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van dezelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zichzo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zijzich prettig voelen. Onze oplossingen bevinden zich op het vlak vanmobiliteit en woongemak. Samen met de klant zoeken wij naar demogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijkesituatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk.Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om u eenglimlach op het gezicht tebezorgen.

Jouwfunctie:
Je wordtverantwoordelijk voor het adviseren naar gemeenten vanrevalidatiehulpmiddelen voor eindgebruikers. Veelal zelfstandigmaar ook in overleg met externe ergotherapeuten en gemeenteconsulenten. De locatie waar je inzetbaar bent (een van de Meyrafilialen) varieert, afhankelijk van waar de behoefte ligt aan deinzet van een extra adviseur. Dit betekent dat je je als zeerervaren WMO-adviseur snel moet kunnen inleven en aanpassen aan desituatie van het werkgebied waar je op dat moment in werkzaambent.

Je verzorgt het gehele (administratieve)traject van passing, offerte en de afhandeling door onze eigentechnische dienst. Ook zelf afleveren bij de klant met instructiekomt regelmatig voor.

Eveneens ben jeverantwoordelijk voor de eventuele scholing van de gebruiker tenaanzien van het omgaan met een hulpmiddel. Je onderhoudt nauwecontacten met de gemeenten en eindgebruikers. Je denkt actief meein het verbeteren van prestaties van het filiaal en het vinden vanverbeteringen in de dienstverlening. En je legt verantwoording afaan defiliaalmanager.

Jouwprofiel:

  • HBO werk- en denkniveau, opleiding in de richtingbewegingstechnologie, fysio- of ergotherapie.
  • Ervaring als WMO-adviseur is een vereiste.
  • Je kunt je goed aanpassen en snel schakelen.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig en hebt eencommerciële en dienstverlenende instelling.
  • Jehebt een pro-actieve werkhouding, je kunt goed prioriteiten stellenen werken met MS Office.
  • Je kunt inteamverband, maar ook zelfstandig werken.


Meyrabiedt:
Een uitdagende dynamischefulltime functie waarin je jouw eigen inzichten kunt realiseren.Een doelgroep die de snelheid en het hoge niveau van service weette waarderen. Een gedreven groep mensen. Een markt in ontwikkeling.Een bedrijfswagen ter uitoefening van de functie en voor hetwoon-werkverkeer. 8% vakantietoeslag in mei en 4%eindejaaruitkering in december. Goede arbeidsvoorwaarden. Eenorganisatie met korte lijnen en duidelijkebeslislijnen.

Interesse in de functie van Regio Adviseur WMO bijMeyra Holding BV regio ?

Reageer nu met je CVen motivatie via de “solliciteer”button.

Acquisitie naar aanleiding van dezevacature wordt niet op prijsgesteld.

Lees hier meer