Inpakmedewerker – Actief Werkt! – Nijkerk

JobID=7.0.18

Ben jij op zoek naar een baan als inpakmedewerker en ben jij fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder! Voor een groothandel in Nijkerk zijn wij op zoek naar een inpakmedewerker. Als inpakmedewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het inpakken, verpakken en afvullen van verschillende producten. Daarnaast komt er ook een stuk administratie bij kijken, zoals het bijhouden van de voorraad en het vastleggen van de werkzaamheden. Als inpakmedewerker werk je zowel in de fabriek als achter de computer. Tenslotte behoort het schoonhouden van de werkomgeving ook tot jouw takenpakket. Dit betreft een fulltime functie van maandag t/m vrijdag in dagdiensten! Heb jij interesse in deze functie? Solliciteer dan via de onderstaande button!