Magazijnmedewerker – Actief Werkt! – Nijkerk

JobID=4.0.18

Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker, heb jij al ervaring met orderpicken of wil jij dit graag leren? Lees dan gauw verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nijkerk zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het picken van orders, het verzendklaar maken van bestellingen en zorgen voor een net en opgeruimd magazijn. Het is belangrijk als magazijnmedewerker dat jij foutloos orders kan picken en zorgvuldig te werk gaat. Heb jij al ervaring met orderpicken en ben jij ook al in het bezit van een hef- en/of reachtruckcertificaat? Of wil jij je graag ontwikkelen in het magazijn en ben jij bereid de certificaten hiervoor te behalen? Solliciteer dan direct via de onderstaande button!