Operator – Covebo – Nijkerk

JobID=1.0.07

Ben jij de operator die wij zoeken ?Je nieuwe baanBen jij op zoek naar een uitdagende baan? Ben je Leergierig en heb je zin om snel aan de slag te gaan?Voor een groeiend bedrijf zijn wij opzoek naar een leergierige Machinebediende.Als machinebediende ben jij verantwoordelijk voor de juiste afstelling van de machines. Er zijn binnen de productie diverse machines. Je start bij de meest gangbare en gaat aan de hand van een ervaren machinebediende de kneepjes van het vak leren. Het geheim zit in de details, de fijnstelling maakt het verschil.Over het bedrijfDe opdrachtgever produceert golfkartonnen verpakkingen voor de klein- en groot verbruiker en doet dit op een milieuvriendelijke wijze. Door het moderne verwerkingsproces, een online verbinding met de leveranciers en de enthousiaste medewerkers, kunnen zij kwalitatief maatwerk bieden.Wat we jou biedenWat hebben zij te bieden?• Leuke baan bij een persoonlijk en betrokken werkgever• Salaris €2200 bruto per maand• Fulltime baan voor 36 uur verdeeld over 4 dagen• Reiskostenvergoeding conform kartoflex caoWat we verwachtenBen jij de leergierige medewerker die wij zoeken en beschik jij over:• Technisch inzicht• Ben jij goed in sleutelen• Niet bang voor computergestuurde machines• Goede communicatieve vaardigheden• Op kort termijn beschikbaar• Bereid om in dagdiensten te werkenHeb jij relevante werkervaring en een MBO opleiding afgerond in de richting van operator, dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Lees hier meer…