Orderverwerker – Actief Werkt! – Nijkerk

JobID=7.0.18

Heb jij technisch inzicht en heb jij oog voor detail? Werk jij precies en ben jij op zoek naar een nieuwe fulltime baan? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een orderverwerker voor een mooie organisatie die zich bezighoudt met het verkopen van keukens. Wanneer een keuken door één van de verkopers is verkocht, zorg jij ervoor dat deze op de juiste manier wordt verwerkt. Jij handelt de bestelling af bij de leverancier. Voordat je de bestelling afhandelt, moet jij er 100% zeker van zijn dat de order klopt. Om hier zeker van te zijn, controleer jij of alle afmetingen kloppen en of de keuken daadwerkelijk gaat passen bij de kopers. Ook houd jij je bezig met het maken van technische tekeningen en ben jij de vraagbaak voor verkopers uit de showroom omtrent technische mogelijkheden. Het is dus belangrijk dat jij technisch inzicht hebt. Ben jij enthousiast geworden? Laat het ons gelijk weten! Bel ons op 033 – 303 7758 of solliciteer direct via onderstaande button.

Lees hier meer…