Steigerbouwer – Actief Werkt! – Nijkerk

JobID=5.0.18

Ben jij in het bezit van je steigerdiploma én een VCA certificaat? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans! Wij zijn per direct op zoek naar een steigerbouwer. Het is belangrijk dat jij in het bezit bent van een steigerdiploma én een VCA certificaat. Bezit jij over deze certificaten, maar heb jij nog geen ervaring? Dat is geen probleem! Heb jij wel al ervaring? Dan komt dat goed van pas! Je gaat werken binnen een mooie organisatie in Nijkerk. Jij houdt je onder andere bezig met het monteren en demonteren van steigers. Ook voer jij controles op de steigers uit. Het is hiervoor belangrijk dat jij een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal. Enthousiast geworden en wil jij aan de slag als steigerbouwer? Solliciteer dan direct of bel ons op 033 – 303 7758!

Lees hier meer…